Crònica del monogràfic “Cuina per a Joves”
El passat divendres 4 de març va tenir lloc al Centre Cívic El Montseny, el taller monogràfic ‘Cuina per a joves’ Una dotzena de joves van participar aquest divendres…
Segons dades de l’Agència Europea del Medi ambient, al voltant d’una tercera part del menjar produït al món es llença o es perd.
Una pràctica insostenible que cal erradicar perquè suposa perdre recursos com terra, aigua, energia i mà d’obra.
Troba els bars i restaurants de Vic que minimitzen el malbaratament alimentari.
Si vols sumar el teu establiment a la llista i rebre assessorament, inscriu-te!
El passat divendres 4 de març va tenir lloc al Centre Cívic El Montseny, el taller monogràfic ‘Cuina per a joves’ Una dotzena de joves van participar aquest divendres…
Conscienciar sobre la importància de convertir les Escoles Bressol Municipals en espais sostenibles i amb qualitat alimentària. Aquest va ser un els objectius de la sessió feta ahir al vespre,…
Una desena d’establiments estan adherits a la campanya “Suma’t al zero. Aquí no malbaratem” per revertir el 12% de malbaratament en la restauració