CRÒNICA DEL MONOGRÀFIC ‘LA CUINA DEL BARRI’
El taller monogràfic va anar a càrrec de l’Associació Casal Claret de Vic. El passat dijous 10 de març va tenir lloc el taller monogràfic ‘La cuina del barri. Elaboració…
Segons dades de l’Agència Europea del Medi ambient, al voltant d’una tercera part del menjar produït al món es llença o es perd.
Una pràctica insostenible que cal erradicar perquè suposa perdre recursos com terra, aigua, energia i mà d’obra.
Troba els bars i restaurants de Vic que minimitzen el malbaratament alimentari.
Si vols sumar el teu establiment a la llista i rebre assessorament, inscriu-te!
El taller monogràfic va anar a càrrec de l’Associació Casal Claret de Vic. El passat dijous 10 de març va tenir lloc el taller monogràfic ‘La cuina del barri. Elaboració…
El passat divendres 4 de març va tenir lloc al Centre Cívic El Montseny, el taller monogràfic ‘Cuina per a joves’ Una dotzena de joves van participar aquest divendres en…
Conscienciar sobre la importància de convertir les Escoles Bressol Municipals en espais sostenibles i amb qualitat alimentària. Aquest va ser un els objectius de la sessió feta ahir al vespre,…
Una desena d’establiments estan adherits a la campanya “Suma’t al zero. Aquí no malbaratem” per revertir el 12% de malbaratament en la restauració