El malbaratament alimentari és llençar qualsevol resta d’aliment que es podria aprofitar.

CADA CATALÀ LLENÇA 35 KG D’ALIMENTS

A L’ANY QUE ES PODEN APROFITAR

Segons dades de l’Agència Europea del Medi ambient, al voltant d’una tercera part del menjar produït al món es llença o es perd.
Una pràctica insostenible que cal erradicar perquè suposa perdre recursos com terra, aigua, energia i mà d’obra.

A VIC EL 2020 ES VAN MALBARATAR
0
tones d'aliments
0
anys d'aliments
per a una família
CADA CATALÀ ANUALMENT MALBARATA
0
kg d'aliments
a l'any
0
dies de menjar
per a una persona

Saps on es produeix el malbaratament alimentari?

0
%

Consulta consells i receptes
per minimitzar-ho

0
%

Assessora’t i suma’t a
ser un establiment zero

ESTABLIMENTS ZERO

Troba els bars i restaurants de Vic que minimitzen el malbaratament alimentari.
Si vols sumar el teu establiment a la llista i rebre assessorament, inscriu-te!