CUINA AMB TOCS DE FUSIÓ
CCVIC El MontsenyPlats i postres d’autor Taller dedicat a les receptes de la cuina mediterrània, és a dir, els sabors tradicionals fusionats amb les últimes tendències culinàries. La gastronomia de tota la…
Plats i postres d’autor Taller dedicat a les receptes de la cuina mediterrània, és a dir, els sabors tradicionals fusionats amb les últimes tendències culinàries. La gastronomia de tota la…
Nutrició i receptes saludables i equilibrades L’objectiu d’aquest taller és conèixer com hem de combinar els aliments perquè la nostra alimentació sigui l’adequada pel nostre organisme. Així també, entendre i…
Aperitius, begudes, alternatives al formatge, postres… En aquest taller descobrirem les infinites possibles creacions culinàries que es poden elaborar amb aliments frescos, ecològics, de l’estació i de proximitat. I sempre…
De la tradició a la innovació Els arrossos i les fideuades són elaboracions molt arrelades a casa nostra. En aquest interessant taller de dues sessions, partirem de les receptes més…
A càrrec de les dones participants de l’Associació Casal Claret de Vic, aquest serà un taller participatiu en el qual elaborarem alguna de les receptes de l’Índia. Serà una experiència…
Aquest és un monogràfic pels amants dels formatges del nostre territori. Tast guiat per Maria Llorens del Serradet de Barneres. Es presentaran 5 formatges artesans fets amb llet ecològica de les…
De la mà d’una apicultora artesana, l’Aida Palau de Les Apicultores, aprendrem els usos domèstics que li podem donar a la cera verge d’abella i la importància de les abelles…
Un taller de cuina creatiu i divertit de la mà de la Myrto Kalle, Health Coach, amant de la cuina i la tardor. Prepararem receptes versàtils, fàcils i divertides (sempre amb…
El Vicjove juntament amb la Comunalitat de Vic conviden a participar a la xerrada i taller sobre residu zero a casa. Programa➡️ 18:00h Presentació llibre "Residu Zero a casa. Guia…
Moltes vegades cuinem de més per tenir menjar un altre dia, però ho acabem avorrint. Per als cuiners més inquiets i creatius, la cuina residu zero pot ser tota una…
En aquest monogràfic crearem dos xampús sòlids i un sabó facial. Aprendrem a prendre cura del cabell i conèixer els ingredients naturals adequats per cada tipus de cabell.
En aquest monogràfic crearem dos xampús sòlids i un sabó facial. Aprendrem a prendre cura del cabell i conèixer els ingredients naturals adequats per cada tipus de cabell.